sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Tammi-helmikuu unet ja viestit 2019

* Nämä esimerkit päiväkirjoistani tulevat Kokemustenkirjaan, eli (c)Saijankirjat. 
Viestejä saa lainata mainitsemalla lähteen. *

Tammikuun alussa heti intuitio oli erityisen vahva arkipäivissäkin. 
19.1 aamulla kuulin ainoastaan yhden sanan: IMPLEMENT eli toteuttaa. 
Kuulin myös erittäin ystävällisen naisen äänen "Huomentaaa". Vastasin samalla nuotilla ja ääneni kuulostikin yllättäen samalta. Ilo, toivo, riemu alkoi olla selvemmin läsnä viikolla 3 ja huipentui kuunpimennyksen aikaan 21.1 (tein meditaation ja oli vapaata että sai rauhoittua hyvin arkityöstä...). Unelmat tulivat jotenkin lähemmäksi. Kaikki huipentui 22.1 illalla rakkauteen sulamisen tunteeseen vatsassa eli solar plexus-chakran kohdilla joka kuvastaa itseluottamusta, omaa voimaa.
(Aiemmin vuonna 2013 sydänchakra alkoi hyrisemään, sitä aiemmin se oli jumissa, painon tunne rinnassa aina.)


Viestejä: "Etsi vielä jotakin tulevaisuudellesi arvokasta, jotakin tavanomaista mutta erityisen arvokasta." 
Unia: Oli George-vauva jolle puhuttiin omaa salakieltään georgishia (koska on vasta vauva eikä ymmärrä aikuisten kieltä, eli olemme vauva-asteella henkisissä asioissa). Tämä oli kaikille paikalla oleville selvä asia eikä sille naureskeltu. 

23.1 näin unen älykkäästä kaivinkonelaitteesta joka tiesi mitä maan pinnan alla on ja osasi siis kaivaa itsekseen. Hermoilin hieman kuitenkin ettei se katkaisisi vesijohtoamme josta isä suuttuisi (olin siis ilmeisesti lapsuudenkotona unessa...). 
25.1 heräsin aamuyöllä klo 3:30, näin kuvan haukottelevasta mustasta kissasta jonka yhteydessä oli kirjoitettu teksti jota en muistanut edes heti unen jälkeen. Sitten kuulin "Huomenta. Saat olla määrätyissä tehtävissä mukana...".

Laitoin Cobralle sähköpostia 29.1 sieluryhmä asiassa ja hän vastasi että kuulun samaan sieluryhmään hänen kanssaan, kuten myös suojeluspyhimys Pyhä Yrjö eli Saint George joka on kuvattuna ratsun selässä kukistamassa käärmettä, suojellen neitoa taka-alalla.

Ennen kuin sain Cobran vastauksen,näin 31.1 unen jossa odotin maanpäällistä perhettäni kahville mutta jostain syystä paikalle tulikin kolme miestä, nuoruutensa parhaassa iässä, iloisia, ja tapaaminen oli kuitenkin yhtä tuttavallinen kuin maallisen perheeni kanssa. He toivat kolme purkkia maitoa kahviin, yksi istui pöydässä ja sain jostain syystä tarkastella pitkään hänen käsivarttaan, joka näkyi mustan ihonmyötäisen t-paidan/univormun alta. Iho oli hyvin vaalea, käsi ei ollut lihaksikas ja "kuiva", vaan tavallaan pehmeämpi kauttaaltaan. Tässä siis ehkä se "tapaaminen" joka säilyy mielessäni pitkään. 

(Päivitys: Sain laitteen jolla piirtää 2020, joten tein joistakin kokemuksistani piirroksia, en tosin muista esim. miesten hiusten väriä tarkasti, sain katsoa vain käsivarren ihoa yksityiskohtaisesti ja pitkään.)


Helmikuun unia: 1.2 Kissa toi mulle kaksi hiirtä, ei laittanut pakastimeen joten tajusin hitaasti että sain valita syönkö heti. Ja sitten vahvistuksena tunsin että "puhelinlinja jäi päälle", joten kuuntelin.

"Mieti mikä merkitys huonoillakin elämän kokemuksilla on (tai ehkä viestiharjoituksillani joista olen suuttunut, mm "maailmanlopun viesti" -harjoitus lähtemisestä eikä koskaan palaa... jostain syystä tämä tuli mieleen). Se ehkä ei sittenkään ollut harhautusta ja saatamme joutua lähtemään...

4.2 Ajoin unessa linja-autoa, juna tuli, ja olin onnellinen kun jarrut toimi lopulta, sillä oli vaikeuksia pysähtyä. Päästiin perille hotellille, ostin juhlavaatteita ja skumppapullon. Edellinen naisasukas oli vielä huoneessani ja hän halusi vaihtaa multa isomman setelin, sain itse kolikoita.
(Ehkä kuvaa tätä henkistä matkaa, lopulta pääsemme perille ja voimme juhlia, rahataloudessa on jokin muutos...)

13.2 Sain hoitooni tuttavien pikkulapsen joka ei ollut kunnolla edes puetettu, annoin sen vain hetkiseksi eräälle tuntemalleni lörpöttelijälle/juoruilijalle hoitoon ja siinä välissä lapsi ehti syödä hyllystä pesuainetabletin ja rotanmyrkkyä. Olin vihainen, puhdistin lapsen suuta ja koska vettä ei ollut, pyyhin suullani aina kädestäni myrkyn pois. Tajusin että saan myrkystä itsekin, mutta lapsi oli tärkeä.
(Tälle en vielä ole keksinyt selitystä, ehkä maallinen lörpöttely on haitallista heräämässä oleville "vauvoille" koska silloin kiinnitämme huomiota vääriin asioihin, saan myrkystä oman osani yrittäessäni auttaa...)

22.2 klo 3:30-5.00 välillä näin unen että oltiin jossakin virastotyyppisessä isossa talossa, joku mies sai huonoja uutisia ja lähti hevosellaan ajamaan ulos. Jostakin syystä hevosilla oli talli siellä sisätiloissa myös. Luulisin että mies jäi asunnottomaksi, ehkä juuri siitä talosta koska lähti kaikkineen. Tarjosin sille huonetta ensialuksi mutta ei halunnut, en itse asunut kyseisessä talossa. Lähdettiin ulos tästä talosta naisryhmän kanssa, heti ovella huomasimme että viereinen todella iso vanha, kivinen ehkä "nuorisotalo" oli täysin tulessa. Ihmiset hämmästyivät miten vakava tilanne olikaan, juoksivat kauhuissaan että nyt on paha, nyt on paha. Huomasin että omankin "virastotalomme" katto oli pahasti tulessa, levinnyt tästä toisesta talosta.
Lähdimme juoksemaan ja kokoonnuimme kauemmas katselemaan, hevoset jäivät rakennuksen sisään.
(Samantyyppinen uni jota olen nähnyt monesti aiemminkin, että lähdetään "isosta rakennuksesta" eli ehkä yhteiskunnan rakenne sortuu, joskus ohjaamassa oli palomiehiä, pelastettiin ne eläimet talosta, nyt ne jäivät liekkeihin kaiketi … Eli selityksenä siis: jokin vanha yhteiskuntarakenne syttyy tuleen, miehet jäävät kodittomiksi, naiset kerääntyvät yhteen, hevoset kuvaavat jotain ikivanhaa tapaa toimia/mennä eteenpäin.)


Viestejä: 3.2 "Olisimme vierailleet olevaisuudessanne vielä toistamiseen myöhemmin mutta sitä ennen valaise miten valloitat lisääntyviä jakeita. Eli osoita toinen tie ulospäin maailmastasi. Näkemiin. Aloita jos toivot niin tapahtuvan.

(Vastasin: Kiitos maidosta!) Vastaus: Olisimme myöskin kiitelleet lisääntyvästä avunannosta. Näkemiin, osoita jakeesi saapuvan jos toivot sellaista.

15.2 Peukalo heilui, kysyin kirjoitanko. "Eli ottaisitko vastaavasi itse jotakin tehtävää, ole hyvä jos huolit, vastaanota se. (Vastasin kyllä kiitos.)
Hän toinen saattelee sinut alkumatkan, eli osoittaa sinulle jatkossa esityksiä toisenlaisia. Kohtaa hänet jos toivot, mutta ole itse vastuussa elämästäsi. Ota vastaan apu suuri, toivo lisää jos oletat jaksavasi. Että hän saapuisi, tulee sinun luottaa asiaan. Toisillenne tulette sallimaan enemmänkin vastuuta. "

(Eli jokin viestintuoja tulee kertomaan lisää... Huomasin että aloin olla yhä enemmän ajatusyhteydessä arkipäivissäkin "tuonpuoleiseen", esim. jos olin erityisen tyytyväinen rauhalliseen ja kauniiseen hetkeen, huomasin myönteleväni kuin vastaten jollekin että "kyllä, kiitos tästä, kaikki tosiaan on hyvin.").

20.2 Olin aamulla hereillä ensin tuntia aikaisemmin mutta nukahdin vielä... Näin tekstin ja kuulin toivotuksen PEACE AND FUN, HAVE FUN!
(Silloin oli talvimyrskypäivä, lumi suorastaan tanssi ladon kulmalla kuin pitäen talvitanssia, sellainen selvä mielikuva tuli että tuuli ei ollut tavanomaista puhuria, vaan juhlaa.)

28.2 sain tilaamani videokameran. En tiedä tulenko tekemään sen avulla viestejä päiväkirjamaisesti, aavistelisin niin mutta se ei ole vielä onnistunut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti